Over ons

Onze diensten

Heeft u begeleiding nodig om mee te doen in de maatschappij? Dan biedt Bliss Health Care de juiste begeleiding.

Begeleiding

Bliss Health Care biedt professionele begeleiding en ondersteuning aan diverse doelgroepen.

Meer weten
Bliss Buddy

Eenieder heeft behoefte aan gezelschap. De vraag naar een buddy neemt toe. Wij vinden het erg belangrijk dat u het optimale uit uw leven haalt. Heeft u uw hobby laten liggen, of komt u niet meer vaak buiten? Dan zijn wij er graag voor u.

Lees meer
Advies op maat

Wij blijven voortdurend op de hoogte van ontwikkelingen in de zorg, zoals een nieuwe handelwijze en/of de actuele wet- en regelgeving. Dit allemaal delen wij graag met u. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons

Over ons

Bliss Health Care biedt professionele begeleiding aan diverse doelgroepen. Bliss Health Care is er voor iedereen en respecteert dat ieder mens een eigen invulling geeft aan zijn of haar leven. De continuïteit van de zorg aan de cliënten staat bij ons voorop. Het streven van Bliss Health Care is ervoor zorgen dat de levenskwaliteit wordt bevorderd en dat de cliënt weer optimaal van het leven kan genieten. Bij vragen of behoefte aan meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag of informatiebehoefte beantwoorden.

Eigenaar, begeleider & Bliss Buddy

0

Tevreden buddy's

0

Vrijwilligers bereikt